läs mer

Om oss

Kvalitet

är prioritet

Prisvärda

produkter

Snabba

på det senaste

Välkommen till Batterioutlet.se – din pålitliga partner för prisvärda ersättningsbatterier och energieffektiva produkter i Norden!

Vi är stolta över att meddela att Batterioutlet.se har fått nya ägare sedan januari 2024! Med denna spännande förändring kommer en förnyad fokus på att erbjuda dig de bästa ersättningsbatterierna av hög kvalitet till oslagbara priser.

På Batterioutlet.se är vår mission tydlig – att vara din ledande aktör inom försäljning av högkvalitativa ersättningsbatterier och gröna energilösningar. Med ett engagerat och kompetent team av experter strävar vi efter att tillhandahålla ett omfattande sortiment av batterier för olika applikationer. Oavsett om det gäller batterier för fordon, solpaneler, verktyg, robotdammsugare, knappcellsbatterier eller något annat, kan du lita på att vi har rätt lösning för dig.
Vår prioritet ligger inte bara i att erbjuda högkvalitativa produkter utan också en kundupplevelse utöver det vanliga. Med snabba leveranser och en vänlig och tillmötesgående kundtjänst är vi här för att göra din shoppingupplevelse så smidig och positiv som möjligt. Vi strävar hårt för att ge en utmärkt service och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.
Dina behov och din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi är glada över att ha dig som en del av Batterioutlet.se-familjen och ser fram emot att vara din pålitliga partner för batteribehov i framtiden.
 
Vi är alltid öppna för din feedback och lyssnar gärna in om du har några förslag på förbättringar vare sig det kommer till upplevelse, utbud eller generellt, maila gärna din feedback till [email protected]
 
Tack för att du väljer Batterioutlet.se

Kontakta Oss

Kontaktuppgifter


Vi är även anträffbara på följande alternativ:

Battery Outlet Sweden AB
Trubadurvägen 3
17169 Solna
Org 559464-5482
E-postadress: [email protected]

Lågt pris & hög kvalité

Varför ska du välja oss?

Kunskap

Trygghet