läs mer

Om oss

Kvalitet

är prioritet

Prisvärda

produkter

Snabba

på det senaste

Vår affärsidé

Hela vår affärsidé bygger på att köpa in endast kvalitetstestade produkter. Inköp görs flera gånger i veckan. Fördelarna blir att vi vet att våra batterier kommer direkt från fabrik och är “färska” med senaste mjukvaran. Vår småskalighet gör att vi är snabba att hitta och byta leverantör efter bästa kvalitet.

Vår

Historia

Huvudinriktningen på företaget från start år 2002 var larm och säkerhetsprodukter. Verksamheten köpte en stor mängd batterier varje år och hittade inköpskanaler och metoder för att säkra högsta kvalitet samt leveranssäkerhet.

När vi startade

Batterioutlet.se startades år 2012 som en hobbyverksamhet att förmedla våra goda kontakter vidare via en webbutik. Efter bara några månader insåg vi att det skulle bli större än en hobby. Vi tog då beslut att lägga om företaget till det vi tyckte var absolut roligast, att driva Batterioutlet.

Batterioutlet nu

Vi ökar stadigt i försäljning men siktar inte på att bli störst eller billigast. Vår prioritet är att våra produkter ska vara av högsta kvalitet.
Vårt motto blir därför Prisvärda batterier och laddare.

Lågt pris & hög kvalité

Varför ska du välja oss?

Från 2013 har vi egen verkstad där vi testar och bygger batterier och laddare. Det har gett oss en stor kunskap om tekniken och samverkan med apparaten som batteriet ska driva. Vi kan ofta hjälpa våra kunder även med frågor om batteribytet.

Kunskap

Vi har egen kvalitetskontroll på plats i Shenzhen (Kina).
Trots vårt låga pris kan du förvänta dej högsta kvalitet.

Batterioutlet.se är ett svenskt företag som betalat skatt, moms, tull på alla varor. Du behöver inte oroa dej att få tull/införselmoms- kostnader.

Garanti 1 År och 30 dagars öppet köp.

Trygghet

Företaget:
Starbrands AB) Org Nr 556553-8054
Besöks adress:
Brännerigatan 5B, 263 37 Höganäs

Innehar F-Skatt sedel, Innehar konkursfrihetsbevis.

Lätt att kontakta, både via telefon och mail.

Upp till
50% rabatt under
Black Week