Batterioutlets

Butik i Höganäs

Vi förstår att inte alla är bekväma med att beställa batterier och elektronik online och att många önskar att få prata med en expert innan man köper nytt. Som tur är finns vi alltid tillgängliga för dig, både online och i vår fysiska butik i Höganäs strax utanför Helsingborg.

Därmed kan du kontakta oss om du har frågor eller komma direkt till butiken där vi har ett lager med tiotusentals batterier tillgängliga för direktförsäljning.

Butik i Höganäs

Batteributiken i Höganäs är alltid bemannad under öppettider vilket innebär att du kan svänga förbi när du vill. Personalen på plats är experter på allt som berör batterier till elektronik och fordon och kan guida dig rätt.

Hitta oss

  • Adress: Brännerigatan 5B, 263 37 Höganäs
  • Telefon: 042-301 77 87
  • Öppettider: 07.00 – 16.00 Mån- Fre.

I anslutning till butiken har vi vårt omfattande lager med tiotusentals batterier och varor så att du kan fylla dina batteribehov direkt. Fördelarna med detta är många, dels så slipper du vänta på leveranstiden, dels slipper du betala frakt och dels kan du rådfråga en expert innan du väljer vilken vara du behöver.

Hjälper dig gärna

specialbeställa

Tack vare våra många kontakter i branschen kan vi även specialbeställa batterier som vi i vanliga fall inte har på lager. Allt du behöver göra är att kontakta oss så kan vi se till att du får hem rätt batteri omgående.

Utanför öppettider

Skulle du behöva hjälp utanför våra ordinarie öppettider kan vi också hjälpa dig. Om ditt bilbatteri slutat fungera på en fredag kväll kan du ringa till oss så kommer en av våra anställda och möter dig i butiken eller så kommer vi och levererar batteriet till dig.

På så sätt kan du få igång bilen igen utan att behöva vänta på att närmaste bilverkstad öppnar igen.

Kontakta oss online

Idag är vår webbutik en av våra främsta försäljningskanaler och här hittar du alla produkter och batterier som vi även har i butiken.

Och har du frågor om våra tjänster eller det batteri du behöver är du alltid välkommen att kontakta oss via mejl eller sociala medier:

  • info@batterioutlet.se
  • FacebookFölj oss på Facebook för exklusiva erbjudanden och de senaste nyheterna!